Mutari, relocari locuinte, relocari birouri, relocari depozite, servicii de transport, manipulare bunuri
Mutari, relocari birouri, mutare mobilier, mutare birouri, transport mobilier Bucuresti
1. Home
2. Despre noi
3. Mutari / relocari locuinte
4. Mutari / relocari birouri
5. Mutari / relocari depozite
6. Servicii transport si manipulare
7. Comanda
8. Contact
Mutari relocari birouri

Mutari sedii companii – mutari profesionale de birouri, in scopul relocarii, efectuate in cel mai scurt timp posibil pentru a nu afecta activitatea firmelor; transport rapid, in, inspre sau dinspre orice zona din Bucuresti, cu mijloacele de transport adecvate;

Poti alege pachetul de ofertare potrivit cerintelor tale!

• Ai nevoie doar de transport? Nicio problema - o scurta convorbire telefonica si autovehiculul potrivit va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, maxim 3 ore! Transportul poate fi efectuat oricand, astfel incat activitatea companiei tale sa nu fie afectata!

• Doresti manipulare si transport? In urma stabilirii detaliilor, se vor deplasa catre locatia ta echipele noastre, alcatuite din intregul personal necesar efectuarii operatiunilor, precum si echipamentele si mijloacele de transport aferente, in maxim 3 ore! Operatiunile se pot efectua si in afara orelor de program, pentru a nu afecta activitatea companiei tale;

• Sunt necesare operatiuni de impachetare, manipulare si transport? Un consultant UNISISTEM GRUP se va deplasa la locatia ta, in vederea efectuarii unei evaluari profesioniste a volumelor, greutatilor, precum si a abordarii speciale a obiectelor fragile; echipele noastre vor sosi la locatie, la momentul stabilit.

• Este nevoie si de depozitare temporara (pana la terminarea curateniei sau a amenajarii noului spatiu) chiar si a intregului mobilier si a arhivei societatii? Depozitele noastre vor pastra obiectele tale in cele mai bune conditii, in spatii inchise, incalzite, ferite de intemperii, pazite si asigurate!

Home : Despre noi : Relocari locuinte : Relocari birouri : Relocari depozite : Servicii : Comanda : Contact

Copyright © 2009 Mutari-Relocari-Bucuresti.ro Toate drepturile rezervate.    Web hosting: Web Style Expert


Acest site a fost optimizat pentru urmatoarele cuvinte cheie: mutari, relocari locuinte, relocari birouri, relocari depozite, servicii de transport si manipulare bunuri pentru Google, cel mai puternic motor de cautare web.